29 November 2010

boSan

emmm, pagi2 ari isnin ni mmg sgt2 mls nak wat keje, yela mood cuti masih ada. bosan pon ye gak, dok sorg2 dlm bilik ni. nak g jln tempat staf lain nampak sgt cam aku ni x ada keje... dlu masa mula2 keje mmg aku slalu merayap ke tempat staf lain, tp aktiviti tu terpaksa aku kurangkan. takut gak ada yg ckp2 blakang kata aku ni x ada keje ke pe asyik merayap je. tp siyes bosan sgt dok dlm bilik ni sorg2 hishhhh...


aku x tau lama mana aku akan keje kt sni, lagipun aku taraf sambilan je.. bile2 masa majikan leh terminate khidmat aku... ramai gak staf kata mula2 sambilan la, nanti akan diserap tetap, ntah la... ati aku pon bukan 100% nak keje kt tempat ni. biar masa je la menentukannye...

26 November 2010

viDeo pilihan, best!!!

video


video

p/s: sila pastikan anda tidak menonton vid ni sewaktu makan, kang t'sedak plak hahaha. aku gelak guling2 tgok vid ni ;D

bebear ^_______^

yeay, aku dpt bear dr someone. finally!!! tercapai gak impian aku hehehe. nak tulis tu ye ;P



da ada 3 ekor bear gomok ^_^

Along Kawen

rasa cam x caya je abg sulung aku akan menamatkan zaman bujangnye bln depan, yela dalam family aku belom penah lagi wat kenduri² kawen ni. selalunye sedara² je... apapun aku doakan semoga majlis tersebut berjalan lancar & x ada pape masalah. takut gak tau, sbb da mcm² kes aku dgr n aku alami sendiri mcm kes x cukup mknan la, hujan lebat la... moga2 dijauhkan amin... so kat kesempatan ni aku nak jemput la kwn² n kpd sesape yg kenal aku ke majlis kenduri abg aku pada 25 disember 2010. kalu nak tau alamat just pm aku ye...

Oustation

sebenarnya cite ni da lama, tp arini je rasa cam rajin nak update blog hehe... time bulan pose yg lepas aku kena g outstation ke penang. lama gak la, dari ari ahad sampai ari jumaat. misinya kena jaga exam student DPLI kerjasama UPSI-MARA, yela since aku ni keje bwh department DPLI. drpd amik soalan exam sampaikan kutip n simpan skrip jawapan pelajar, tu la tugas aku kt situ. nama tempat exam b'langsung tu Institut Latihan Kecemerlangan MARA (ILKM) Jawi.

sebenarnye bukan nak cite pasal keje sgt pon tp nak tunjuk tempat b'malam kt sana. mmg puas ati sgt2, cantik n selesa. cume kurengnya x ada tv je, tp tu x jd masalah coz ada tenet kt situ. kt bawah ni antara pic dlm umah tu:







untungnye kalu ari2 leh g outstation n dpt penginapan mcm ni, rasa mcm xmo balik je hehehe... xpe, ada rezeki tahun depan dpt pegi lg untuk exam sem 2 yahoooo...